החזון שלנו
להיות המקור לידע בתחום התזונה, במטרה לקדם ולבצע שינויים בפרופיל המזון ובהרגלי האכילה בטווח המידי ולאורך זמן
אנחנו מאמינות בידע, בהדרגתיות, בהתייחסות הוליסטית ובהתאמה אישית
ידע
הקניית ידע וכלים מעשיים מובילים לקבלת החלטות מושכלת ונכונה. הטמעת הרגלים שיובילו לדפוסי התנהגות קבועים כדרך חיים בריאה.
הדרגתיות
הובלה של שינויים קטנים מובילים לשינויים גדולים ומשמעותיים בטווח הארוך ומפתח להצלחה.
התייחסות הוליסטית
לשם קידום אורח חיים בריא יש צורך בראייה הוליסטית הכוללת מכלול מרכיבים כמו: תזונה, פעילות גופנית, שינה (איכות וכמות), סדר יום, פעילות משפחתית וחברתית, יצירת תרבות פנאי, ארגונומיה ועוד.
התאמה אישי
הקפדה על התאמה ייחודית לכל לקוח, בהתאם לצרכים ולמשאבים כמו לוגיסטיקה, זמן, תקציב ועוד.
הקימה בתחילת שנות ה-90 בלונדון את The Balanced Nutrition Centre (והייתה חברה מן המניין ב- British Dietitian Association), התמחתה בייעוץ אישי, בייעוץ לאנשי עסקים ולמקומות עבודה בבריטניה.
כעבור מספר שנים העתיק המכון את פעילותו לארץ, והציע מגוון פעילויות בתחום התזונה והדיאטה כמו הדרכה וקידום בריאות במקומות עבודה: בנק הפועלים, רשת מלונות פתאל, פארם אפ, משרד עו"ד אפרתי-גלילי ושות', משרד עו"ד הרטבי-בורנשטיין-בסון ושות' ואחרים, ייעוץ אישי למטופלים וייעוץ לחברות מזון ותוספים:
החלה את עבודתה כדיאטנית קלינית במרכז הרפואי אסף הרופא, במקביל בחברת "רזים לחיים", במתן ייעוץ אישי והרצאות למגוון קהלים.
בין השנים 2007-2013 היתה דיאטנית בכירה בקבוצת אסם-נסטלה ישראל, (הכוללת פרט למותגי אסם גם את טבעול, סלטי צבר, דגני בוקר נסטלה, גלידות נסטלה, בית השיטה, בונז'ור, חטיבת המשקאות – קפה, נסטי ועסיס), כחלק מצוות פיתוח מוצרים חדשים ושיפור פרופיל תזונתי של מוצרים קיימים. יועצת לאנשי השיווק והטכנולוגיה בנושאי תזונה ואורח חיים בריא, בקיאה ברגולציה.